|
модерська тема. всім лєвим не дивитизь!!!!1!
|
|
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:43 | Повідомлення # 16 |
Генерал-майор
Група: Перевірені
Повідмлень: 334
Репутація: 1
Статус: Offline |
ги гИ ги ги иггигиг и г ги гии ГГИГИГИгиги гИ и
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:43 | Повідомлення # 17 |
Генерал-майор
Зустрічаються два колєги.Один каже другому: - Прикинь.Стою в церкві на службі, дивлюся, якийсь тормоз витягає цигарку і прикурює. Йопт, вмене з рук чуть пиво не впало...
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:43 | Повідомлення # 18 |
Генерал-майор
Зустрічаються студент цивільного університету і курсант військового університету і скаржаться один одному на нелегке життя. Студент: - Представляєш, викладачі озвіріли! Тягну білет, а там питання: у чому виміряється сила струму?, і три варіанти відповіді: "у кілограмах, у метрах і в амперах. В загальному засипався я..." Курсант: - Та, це ще фігня! От я якось тягну білет, а там питання: чи не в амперах виміряється сила струму?, і три варіанти відповіді: "так, є і так точно..."
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:44 | Повідомлення # 19 |
Генерал-майор
Українські генетики схрестили свиню зі змією. Тепер ці свині кілька разів на рік скидають шкіру разом зі салом. Після цього українські генетики збираються схрестити свиню з ящіркою, щоб можна було ногу на холодець відрізати, а нова щоб виростала.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:45 | Повідомлення # 20 |
Генерал-майор
На дискотеці студент зомліває до нього підбігають люди, навколо паніка, лемент: - Принесіть води!!! Води!!! Студент піднімає голову і зі всіх сил кричить: - І шматочок хліба!!!!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:46 | Повідомлення # 21 |
Генерал-майор
Він мене ревнує до всіх підряд, не перебираючи. Навіть до тих, з ким я ніколи не спала.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:46 | Повідомлення # 22 |
Генерал-майор
- Коли я був неодруженим, то дуже боявся подружнього життя... - А тепер? - Тепер переконався, що боявся не дарма...
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:47 | Повідомлення # 23 |
Генерал-майор
блін....я ше покемон....((( продовжуйемо анігдоти!1))))))))
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:49 | Повідомлення # 24 |
Генерал-майор
Футбол. Росія-Англія. Штрафний. Пробиває Англія. В російскій стінці 3 гравців. Двоє стоять лицем до м"ячя і лише Титов стоїть обличчям до воріт. Йому кажуть: - Повернись. М"яч з цієї сторони. Титов: - Слухайте, якщо вам не цікаво не заважайте, я хочу гол подивитися.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:50 | Повідомлення # 25 |
Генерал-майор
Bирішив хлопець женитись і приходить до тата і каже: - Тату, я сі женю! А тато: - Йой, синку, женитись-то не така велика штука. Краще ти би йшов до армії,бо будеш мати два вибОри,в залежності де ти будеш в тій армії,якшо ти підеш до тилу,то то є всьо,а якшо підеш на передову,то ше будеш мати два вибОри,в залежності де ті заб*ют,якшо ті заб*ют в полі,то є всьо,а якшо в лісі,то ше маєш два вибОри,в залежності під чим ті заб*ют,як ті заб*ют під корчом,то то є всьо,а якшо під великим гарним деревом,то ше маєш два вибОри,в залежності,шо з тим деревом зроблять.Якшо то дерево піде на меблі,то то є всьо,а як на туалєтний папір,то ше маєш два вибОри,в залежності,де той туалєтний папір буде,якшо він попаде в чоловічу кабінку,то є всьо,а як в жіночу,то ТО САМЕ ЖИБИ ТИ СІ ЖИНИВ ВЖЕ!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:51 | Повідомлення # 26 |
Генерал-майор
Приходить чоловік з роботи й прямо з порогу: - Так, жінко, швидко роздягайся й у ліжко! Дружина дар мови втратила, 25 років разом прожили такого не було, щоб з порогу й відразу у постіль. Швиденько роздягнулася й у ліжко. Чоловік стрибає до неї, накривається з головою ковдрою й говорить: - Дивися, годинник купив, світиться!!!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:51 | Повідомлення # 27 |
Генерал-майор
Іде ошатний мужик по селу — на плечі рушниця. Його запитують: — Куди йдеш? — Так ось до тещі на День народження. Вирішив сережки подарувати. — А рушниця навіщо? - Як навіщо? А ДІРКИ у вухах я чим робити буду?
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:53 | Повідомлення # 28 |
Генерал-майор
– А пароль який? – Без пароля. – Не пускає... – "Без" з великої букви.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:54 | Повідомлення # 29 |
Генерал-майор
– Тату, а чому у тебе весь час ніс червоний? – Від помідорів, синку! – Ти що, їх постійно їси? – Ні, я ними постійно закушую!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: П"ятниця, 27.02.2009, 19:54 | Повідомлення # 30 |
Генерал-майор
Жорстокі реалії харчової промисловості. Щойно купував кока-колу і орбіт. Продавець так лукаво посміхнувся і питає: - Що щурів труїти збираєшся?
|
| |
| |