|
МИСТСЦІ :)
|
|
| BlackDiamond |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 18:04 | Повідомлення # 16 |
Admin
Група: Адміністратори
Повідмлень: 1094
Репутація: 16
Статус: Offline |
Ну, целуй меня, целуй, Хоть до крови, хоть до боли. Не в ладу с холодной волей Кипяток сердечных струй. Опрокинутая кружка Средь веселых не для нас. Понимай, моя подружка, На земле живут лишь раз! Оглядись спокойным взором, Посмотри: во мгле сырой Месяц, словно желтый ворон, Кружит, вьется над землей. Ну, целуй же! Так хочу я. Песню тлен пропел и мне. Видно, смерть мою почуял Тот, кто вьется в вышине. Увядающая сила! Умирать так умирать! До кончины губы милой Я хотел бы целовать. Чтоб все время в синих дрёмах, Не стыдясь и не тая, В нежном шелесте черемух Раздавалось: «Я твоя» И чтоб свет над полной кружкой Легкой пеной не погас – Пей и пой, моя подружка: На земле живут лишь раз! © Сергей Есенин
|
| |
| |
| Moondance |
Дата: Четвер, 24.04.2008, 00:35 | Повідомлення # 17 |
Полковник
Група: Перевірені
Повідмлень: 296
Репутація: 3
ЧОму ? чому? чому ж? Чому це сталося ? чому саме зі мною? Чому це почуття так заставляє все більше і невпинно Думати про неї? Чому ж? Чому ж так сильно і тривожно я починаю хвилюватися за неї? О, так я знаю все чому ж це! ТОму що, ця Богиння, така прекрасна неначе Ніч під місячним Промінням, ТОмущо , голосок її , такий приємний !ммммммм, неможна передати це словами! Тому що , Вона така Вродлива , неначе Ця Богиння спарвжнього Кохання! Тому що ,її я розумію з перших слів, тому що , Вона мрія мойого Кохання ! ТОму що я ЛюБЛю ЇЇ! Так-так це саме так ! я втюрився у неї)
MooN & DeaTh! |
| |
| |
| TaX |
Дата: Четвер, 24.04.2008, 04:20 | Повідомлення # 18 |
Покемон
Група: Користувачі
Повідмлень: 2
Репутація: 0
У Тернополі є хочь хтось не облодаючий творчіми здібностями??
p.s. Извените за мой украинский, я привык писать и говорить на русском... |
| |
| |
| scream |
Дата: П"ятниця, 25.04.2008, 19:40 | Повідомлення # 19 |
Генерал-майор
Повідмлень: 311
Репутація: 5
всі тут віршики пишуть і Я попробую викласти своє творіннячко: звідки взялася вона? хто її створив? така ніжна та прекрасна Я б її убив... кожень день їз нею разом проведу життя тільки куди ти пропала моя рідна АЛЬМА!!!!
I hate myself, I want to die |
| |
| |
| Shtazyk |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 09:46 | Повідомлення # 20 |
Генерал-майор
Повідмлень: 417
я вас всіх полапаю, і побю як Крик Ігорчика на Пасіному ДН...
... |
| |
| |
| scream |
Дата: Вівторок, 29.04.2008, 16:44 | Повідомлення # 21 |
Генерал-майор
палець на нозі Я втратив мовчки... так само як тоді коли вживав... ти ніжно заглядала в очки... коли мене той бик вбивав)))) та не забуду Я ніколи!!!! моє кохання вже пройшло... мені пора збиратись у дорогу... і нам обом вже всеодно-о-о-о....
| |
| |
| крайз |
Дата: П"ятниця, 16.05.2008, 10:38 | Повідомлення # 22 |
Перевірений
Повідмлень: 129
любити світло і кохатись в ночі ненавидіти людей і кохати людину шукати в світі і загубитись в собі проклинати життя і боятись померти мовчати в очі і говорити за плечима брехати собі і думати щиро знати всі теореми всіх піфагорів і нерозібратись хто ти говорити тоді, як нема, що сказати мовчати тоді, коли знаєш багато хто ж ви є, люди? і хто ти, людино???
ПРИ ПОГЛЯДІ НА НАС У ДРЕВНІХ БОГІВ КАПАЮТЬ СЛЬОЗИ |
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: П"ятниця, 16.05.2008, 18:28 | Повідомлення # 23 |
Admin
ех, файно... а в мене зараз ступор.... палка - сєльодка...
|
| |
| |
| scream |
Дата: Неділя, 18.05.2008, 17:56 | Повідомлення # 24 |
Генерал-майор
він вип"є всьо моє життя а потім проковтне і тіло шоб тобі стала кістка в горлі, дика ти скотино))))))
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Понеділок, 26.05.2008, 13:00 | Повідомлення # 25 |
Admin
Дівчинка в ліс пішла по калину Ніжкою босою стала на міну Довго являтися будуть у сні Очі чудові оці на сосні Я не забуду оцього роками - Сосну, обвішану рясно кишками
|
| |
| |
| scream |
Дата: Субота, 31.05.2008, 09:22 | Повідомлення # 26 |
Генерал-майор
ЖЖоШ!!! риспект.... пяний сантехнік грунтовою дорогою додому вертався з веселою рожою, водка не друг, горілка вбиває пиво печінці не допомагає... бідний дядина давно вже гниє... певно таке і майбутнє моє...
I hate myself, I want to die
Змінено scream - Неділя, 01.06.2008, 12:02 |
| |
| |
| крайз |
Дата: Вівторок, 03.06.2008, 11:54 | Повідомлення # 27 |
Перевірений
Повідмлень: 129
ммда. круто..... але то троха не в тему. хоча розрядка нам завсім би не помішала.... тим пак в моєму сьоднішньому стані, який в мене тягнутиметься, надіюсь без погіршень, до кінця лта
ПРИ ПОГЛЯДІ НА НАС У ДРЕВНІХ БОГІВ КАПАЮТЬ СЛЬОЗИ |
| |
| |
| scream |
Дата: Субота, 07.06.2008, 10:50 | Повідомлення # 28 |
Генерал-майор
він повертався, бо не було куди йти він усвідомлював свої помилки, він знав де прогнав, і навіть хотів зробити все як було до змін вона не прощала... любила життя, у неї в руках бензопила... їй так пасує весільна сукня тільки могилою для хлопця стала кухня...
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Вівторок, 10.06.2008, 12:03 | Повідомлення # 29 |
Admin
|
| |