| меню сайту |
 |
|
|
|
 |
|
| Балакалка |
 |
|
|
|
 |
|
| Голосування |
 |
|
|
 |
|
| Форма входу |
 |
|
|
 |
|
| Друзі сайту |
 |
|
|
 |
|
|

|
МИСТСЦІ :)
| |
| крайз |
Дата: Неділя, 16.03.2008, 23:15 | Повідомлення # 1 |
Перевірений
Група: Перевірені
Повідмлень: 129
Репутація: 3
Статус: Offline |
надіюсь я ще тут зустріну братів по розуму, чи б пак по його відсутності....
ПРИ ПОГЛЯДІ НА НАС У ДРЕВНІХ БОГІВ КАПАЮТЬ СЛЬОЗИ |
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Субота, 22.03.2008, 20:57 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
Повідмлень: 1094
Репутація: 16
Я пробую с людьми общаться, Пытаюсь им открыть свой мир. В их пытаюсь двери достучатся – На это трачу много сил. Но люди – странные создания – Они не понимают «не таких». Все, что не входит в рамки понимания, Они откидывают в тот же миг. Они боятся тех, кого не знают, И их отталкивает новизна. Они не понимают, что теряют. Нищает их духовная казна. Они привыкли думать вместе И слушать мненье большинства. И слепо топчутся на месте – Боятся одиночества. Им важно знать чужие мысли И кто о них что говорит. Они во времени зависли. Для них путь к истине закрыт. Им чувство стадности присуще, Они – бездумная толпа. В глазах их будут краски гуще. Их глубина души мелка. Вокруг меня весь мир такой, И для меня в нем не осталось места. Я буду жить внутри себя самой – Там никогда не станет тесно…
|
| |
| |
| Lost_in_tears |
Дата: Субота, 22.03.2008, 22:33 | Повідомлення # 3 |
Знайомий
Повідмлень: 59
Репутація: 5
еее...ну я не знаю, чи мою писанину можна назвати творчістью... мм.м.. .та всеодно напишу Забутись би в цих снах, Ніколи не прокинутись, піти... Лишитися лиш буквою в словах І стерти вже написані роки. Чому, навіщо треба жити, Коли немає навіть почуттів Коли усі, кого любила Вже зникли десь у вирі днів. Коли ти відчуваєш, що самотність, Яка раніше викликала страх Тепер несе в собі жорстокість... Й не повернути час ніяк. Набридли ті людські казкИ про долю Мовляв, " Живеш собі - й живи" А що робити, коли проситься на волю То серце з криком "ПОМОЖИ"...?! Чому для всіх усе прекрасно, А я лиш можу дихати у снах, Де гояться усі тілесні рани, Де так радіє стомлена душа. У снах, в яких немає смерті... Що поломала мій колись здоровий глузд А всі думки - вони відверті... У снах, що змили кров із рук... Для чого ж тоді жити, Якшо нема нічого- тільки злість Мене давно пора вже вбити, Бо несповна я розуму, як кажуть всі... А день для мене - як прокляття Осліпла вже давно від цих людей, Від їх спотворених уявлень... Вже досить тих пустих очей... Серед людей і міст - лише самотність, Наставником і другом є мій сон І біль приховує моя жорстокість... Але її ненавидить мій Бог... ...Забутись би в цих снах... Померти, зникнути, піти.... Але чомусь не відпускає страх... Адже і ТАМ для серця місця не знайти....
Amor non est medicabilis herbis |
| |
| |
| крайз |
Дата: Неділя, 23.03.2008, 15:14 | Повідомлення # 4 |
Перевірений
дякую, за те, що пишете... Lost_in_tears, доречі дуже гарно..... це справді вірш...... надіюсь ти ще щось таке скинеш сюди....буду рада почитати
| |
| |
| Moondance |
Дата: Вівторок, 25.03.2008, 11:37 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Повідмлень: 296
Lost_in_tears, ммммм..... Фест!
MooN & DeaTh! |
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Неділя, 30.03.2008, 13:16 | Повідомлення # 6 |
Admin
з мого щоденника... Без заголовка Дневник Понедельник, 14 Января 2008 г. 15:57 (ссылка)редактировать В колонках играет - Nokturnal Mortum - Cheremosh Настроение сейчас - усталое Шаг за шагом.. человек выходит в мир, сначала-это маленький ребенок, который удивляется изобилию красок и звуков этого совсем нового и неизведанного мира, ребенок растет, учится любить, понимать, верить... проходит время, дитя стает старше, познает разочерование в любви, его впервые не поймут, и впервые обманут.. время летит... тело маленького человечка поразили метаморфозы и он уже стал Человеком. но ему не дано понять жестокости этого мира, он не верит, что все яркие краски, которые он когда-то увидел, вдруг превратились в бездонную серость...его не радует этот мир, и он берет в руку нож и перерезает нить, которая держала его здесь... его больше нет...он не выдержал тяжести серого света.. Вы когда-нить слышали: он(она) родился(лась) чтобы умереть... Комментарии (0)Комментировать В цитатник [+ в друзья]
|
| |
| |
| Shtazyk |
Дата: Понеділок, 31.03.2008, 08:31 | Повідомлення # 7 |
Генерал-майор
Повідмлень: 417
Репутація: 5
імери...ггГ хавайте пюрешку з сільодочкою, пивко попивайте...а не соплі розпузкайте...
... |
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Вівторок, 01.04.2008, 11:04 | Повідомлення # 8 |
Admin
Невидимая сила душит, Лежишь – не можешь закричать, Твой мир, и сердце, душу рушит… Как тяжело, как страшно умирать. И кожа медленно бледнеет, И кровь из губ бежит змеёй. Внутри всё стало холоднее… Последние минуты я с тобой. Растрепанные волосы в глазах… Дышать свободно ты не можешь… Последняя, чистейшая слеза Горячим льдом скатилася по коже. Глаза безумные белеют, И синяки мертвецкие вокруг… Не бойся, смерть тебя согреет, С последним вздохом ты отпустишь дух. Ты дышишь резкими рывками, Стараешься побольше ухватить, И воздуха, как будто, в целом мире мало… В тебе надежда есть ещё все страхи победить… …Но пульс застыл, глаза остекленели, Не нужно больше воздуха тебе… Мы даже попрощаться не успели… Слепая тишь повисла в темноте. Последний мой тебе подарок Горящая свеча… огонь всегда с тобой. И чёрною слезой стекает воск,… и я рыдаю, И ставлю я свечу тебе за упокой…
|
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Субота, 05.04.2008, 16:28 | Повідомлення # 9 |
Admin
десь за 10 хв накидала...
|
| |
| |
| крайз |
Дата: Субота, 05.04.2008, 23:04 | Повідомлення # 10 |
Перевірений
Багато людей в пустому місті. Я іду і мені здається, що сьогодні тишина цих вулиць найголосніша. А може, це шумить моя душа, вона хоче боротись. Але з ким?... Невже зі всіма хто так голосно мовчить. Мене вбиває ніч, яка ясніша за день, тишина , яка голосніша за музику серця і хрест на грудях вампіра. Переді мною вулиця. На ній нема жодної душі, але так багато людей. І я повинна пройти до кінця. Мене ніхто не бачить, ніхто не бачить навіть себе. Всі так метушаться, поспішають на фініш до смерті. А мені нема куди спішити, бо я з фінішу в життя, а потім…кудись…Добавлено (05.04.2008, 22:54) --------------------------------------------- Сиджу, дивлюсь у вікно спостерігаю за подіями в цьому світі. В світі в якому, через якусь помилку когось з виші, опинилась я. Так, мабуть просто помилка, бо інакше нащо мене тут. Ну хіба Хтось підкинув мене, бунтарку, сюди, де долі всіх Кимсь десь давно написані, для того щоб розвинути в цього Когось комплекс неповноцінності. Добавлено (05.04.2008, 23:02) --------------------------------------------- Я блукаю містом, роздивляючись вулиці та будинки. Наче турист який вперше їх бачить. Та я занадто впевнено ходжу цими вуличками і не вивчаю їх, а шукаю щось нове, невідоме. Мабуть, просто хочеться зрозуміти, постаратися змиритись з тим, що тут, в цьому світі справедливість, демократія набули нових значень. Які ну зовсім не схожі, майже антонімічні від тих про які говорять. Чому мало хто знає, що порозуміння це коли, в першу чергу ти розумієш когось і домагаєшся взаємності, а не коли ти вимагаєш розуміння, а когось навіть слухати не хочеш. Чому між суперечко і дискусією вже нема різниці? Існує ще багато таких “чому”, але з їхнім існуванням змиритись треба. Хоча ні, я не хочу і не буду. Я боротимусь. Але не зараз і не сама, бо вже за десять хвилин я зустрінусь з тим, за ради кого варто жити. За ради якого варто виправити весь цей світ. От би дістатись до Того хто їм всім долі написав. І в “добровільно-примусовому” порядку попросити виправити сценарій. Та тільки як до Нього дійти? Чи доїхати, долетіти? А може не треба так далеко, може цей Хтось набагато ближче?! Добавлено (05.04.2008, 23:04) --------------------------------------------- мій найкращий друг, це романтичний Дон де Храм, майже Дон Жуан. Людина яка маючи купу своїх глобальних проблем, знаходить час на мене, людина яка завжди поруч. За це я його дуже люблю. Іноді здається, що кохаю, навіть ревную часом. Іноді в грудях щось оживає, ворушиться, б’ється, старається вирватись на волю. Воно таке важке колюче, нестерпне… я не знаю, що це. Та я навчилась непогано з цим справлятись.
| |
| |
| Moondance |
Дата: Середа, 09.04.2008, 00:55 | Повідомлення # 11 |
Полковник
Повідмлень: 296
Тишина Вечір. Сльози. Біль! Страждання. Несамовитість! Пустота! Дорога, страх і сум прощання. Кінець стражданню - самота. Пам'ять! Спогад! Забуття! І пошуки кінця життя! І жаль, і крик, трепіт сумління. Прохання! Шлях до розуміння. І це кінець, безодні звук! І тишина, і крок до існування І дотик, спокій, ніжність рук. Людина - жертва у кохання!
MooN & DeaTh! |
| |
| |
| крайз |
Дата: Середа, 09.04.2008, 09:58 | Повідомлення # 12 |
Перевірений
Moondance, як мені знайомі ці почуття кохання.... хм....
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 15:27 | Повідомлення # 13 |
Admin
глаза полны отчаянья и боли. Она бредет в ночи, не зная сна, улыбки нет, она как смерть бледна, Идет куда-то, словно против воли. Вдали видны высокие дома, в последний раз в лицо ей дует ветер. и ни души, как будто на планете осталась эта девушка одна. вперед, быстрей, как манит высота! в ладонь впились шипы от розы той... вчера он шел на встречу, но с другой. в тот миг ее сковала немота. никто девчонку эту не поймет. светает, и всплывают облака. стоит на крыше, смотрит с высока. она решилась совершить полет.
|
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 16:02 | Повідомлення # 14 |
Admin
|
| |
| |
| BlackDiamond |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 16:15 | Повідомлення # 15 |
Admin
Имитация Сумрак неизмеримый Гордости неукротимой, Тайна, да сон, да бред: Это - жизнь моих ранних лет. Этот сон был всегда тревожим Чем-то диким, на мысль похожим Существ, что были в былом. Но разум, окованный сном, Не знал, предо мной прошли ли Тени неведомой были. Да не примет никто в дар наследий Видений, встававших в бреде, Что я тщетно старался стряхнуть, Что, как чара, давили грудь! Оправдались надежды едва ли; Все же те времена миновали, Но навек я утратил покой На земле, чтоб дышать тоской. Что ж! пусть канет он дымом летучим, Лишь бы с бредом, чем был я мучим! © Эдгар По
|
| |
| |
|