|
модерська тема. всім лєвим не дивитизь!!!!1!
|
|
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:47 | Повідомлення # 61 |
Генерал-майор
Група: Перевірені
Повідмлень: 334
Репутація: 1
Статус: Offline |
Раз було зеркало яке їло тих хто брехав дивлячись у нього. Прийшла стара карга тай каже: - Я думаю що я красива. - Ням ням ням - зїло. Підійшла красива дівчина тай каже : - Я думаю я сама най красивіша у світі . - Ням ням ням - зїло. Підходить блондинка тай каже : - я думаю ......... - Ням ням ням - зїло.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:47 | Повідомлення # 62 |
Генерал-майор
— Скільки коштує ця шуба для моєї дружини? — Вона обійдеться вам в 30000 євро. — Почекайте, якось неправильно все... Давайте ще раз! — Вона обійдеться.... — О, правильно! Вона обійдеться!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:48 | Повідомлення # 63 |
Генерал-майор
Розмовляють два футбольних коментатора: - І як вам подобається гра цього футболіста? - Він нагадує мені Івана Франка! - Але ж Франко ніколи не грав у футбол! - Ось саме тому і нагадує...
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:50 | Повідомлення # 64 |
Генерал-майор
В адвоката: - Скажіть, скільки коштують ваші послуги? - 1000 гривень за три питання. - Хм, чи не забагато? - Ні. Яке ваше третє питання?
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:52 | Повідомлення # 65 |
Генерал-майор
У Гідрометеобюро поставили новий суперкомп'ютер! Нарешті і вони зможуть взнавати погоду в інтернеті...
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:53 | Повідомлення # 66 |
Генерал-майор
Один викладач - іншому: - Сьогодні на лекції пояснював студентам, шо не існує більшої чи меншої половини, половини дві рівні. - І шо? - Все рівно більша половина не зрозуміла.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:53 | Повідомлення # 67 |
Генерал-майор
Студентський тост за батьків: - За тих, хто думає, що ми тут вчимося!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:53 | Повідомлення # 68 |
Генерал-майор
Девід Коперфільд може не лише проходити крізь стіни, але і проносити через них 40 ящиків горілки - стверджував сторож магазину No 5
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:54 | Повідомлення # 69 |
Генерал-майор
Зустрічаються приятелі: — Ти шо, Вась?! Адже криза, а ти веселишся! — Це у вас всіх криза, а я зі своєю кризою вчора розвівся!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:55 | Повідомлення # 70 |
Генерал-майор
Вирішили завзяті рибалки поборотись за визнання їхнього хоббі олімпійським видом спорту. Організували турнір, запросили експертів з Міжнародного олімпійського комітету. - Ну шо, - питають їх, - переконали експертів в тому, що риболовля може бути олімпійським видом спорту? - Майже, - говорять рибалки. - Залишилось тільки довести, шо горілка - не допінг.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:55 | Повідомлення # 71 |
Генерал-майор
- Щоб стати "новим руским" потрібно багато вчитися ? - Так ! Як мінімум по два роки в кожному класі.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:56 | Повідомлення # 72 |
Генерал-майор
Футболісти однієї команди на чолі з тренером, тільки-но приїхавши на матч у чуже місто, зловили суддю і кинулися його бити: - За що, адже матч ще й не почався? - А в нас літак одразу після гри, боїмося, не встигнемо...
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 19:59 | Повідомлення # 73 |
Генерал-майор
- тату, а правда якщо людину вкусить вампір, то вона перетвориться на вампіра? - правда - тоді певно багатьох людей покусали барани
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:00 | Повідомлення # 74 |
Генерал-майор
– Татку! Розкажи мені казку! – Ну, слухай! "Завтра я прийду тверезий, куплю мамі квітів, а тобі – велосипед..."
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:01 | Повідомлення # 75 |
Генерал-майор
Мужик зупиняє таксі, сідає, дивиться, а поряд з водієм лежить звичайна подушка. Мужикові стало цікаво: – Ви, напевно, подушку возите щоб відпочивати після зміни? – Ні. Це подушка безпеки. – Що, допомагає при аварії? – У аварію не попадав, не знаю, але від хуліганів і бандитів захищає. – А, ви нею прикриваєтеся? – Ні. У мене там гиря зашита.
|
| |
| |