|
модерська тема. всім лєвим не дивитизь!!!!1!
|
|
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:02 | Повідомлення # 76 |
Генерал-майор
Група: Перевірені
Повідмлень: 334
Репутація: 1
Статус: Offline |
– У моєї дружини сьогодні день народження, а я так і не придумав, що їй подарувати... – А ти прийди додому тверезим! – Думаєш? Взагалі-то, дата не кругла...
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:03 | Повідомлення # 77 |
Генерал-майор
уху! я перевірений!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:04 | Повідомлення # 78 |
Генерал-майор
продовжуєм флудити далі!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:04 | Повідомлення # 79 |
Генерал-майор
Жінка радиться з лікарем, другом сім'ї: - Чоловік з глузду з'їхав, не знаю що робити.. Лікар: - Не може бути! Я тільки на днях з ним спілкувався, цілком здоровий мужик! - Загалом то він здоровий, тільки по ночах бачить інопланетян! - Та ти шо?! І часто з ним таке? - Щоранку! Щоранку він мені розповідає як вночі приходили сірі чоловічки.. - А таки дійсно з'їхав з глузду! Інопланетяни ж то - зелені!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:06 | Повідомлення # 80 |
Генерал-майор
Вирішили Василь Івнович і Петька тварин досліджувати. Перший піддослідний - звичайнісінький тарган. Домовилися так: Петька тримає таргана, а коли Василь Іванович дає команду - відпускає і записує, як тарган на неї відреагував. В. І.: Тарган, бігом марш! Петька відпускає комаху, той біжить куди подалі. В. І.: Петька, записуй, команду "бігом марш" тарган виконує. Давай ускладним експеримент - відірви йому дві лапи. Петька відриває дві лапи таргну, і знову за командою "бігом марш" його відпускає. Той втікає ще швидше. В. І.: Петька, записуй, команду "бігом марш" при ускладнених умовах тарган виконує. Давай ще ускладним експеримент - відірви йому всі лапи. Петька відриває всі лапи таргну. В. І.: Тарган, бігом марш! Тарган, само собою, не рухається. В. І.: Петька, записуй, при сильному ускладненні умов у таргана пропадає слух...
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:07 | Повідомлення # 81 |
Генерал-майор
Двоє приятелів під час подорожі із-за негоди змушені були переночувати в будинку у багатої вдови. Через 9 місяців один з них отримує лист від адвоката вдови, і в жасі дзвонить другові: – Пам'ятаєш, ми під час походу ночували у вдови?... – Пам'ятаю.... – Пам'ятаєш, як ти кілька разів ходив до неї в кімнату, а потім похвалявся як славно ти її відтдриндрюжив? – Ну.... пам'ятаю.... – Ти що назвався їй моїм ім'ям? – Аааа....ееее... так..., а що, у неї народилася дитина? – Ні, але можеш мене привітати!..... Вдова померла і заповіла мені весь свій статок.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:07 | Повідомлення # 82 |
Генерал-майор
- Ви ходите в "Макдональдс"? - Ходжу. По-великому та по-маленькому.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:08 | Повідомлення # 83 |
Генерал-майор
- Привіт, Абрам. Як справи? - Зле. Дружина зраджує з лордом Лестером. - Дійсно, негаразд... - Але ж і я сплю з дружиною лорда. - Ха, виходить, все не так уже і погано! - Авжеш. У моєї дружини таки вже двоє дітей від лорда. - Таки зле... - Але і у лорда від мене двоє дітей. - То ви, виходить, з лордом квити? - Де там квити. Я ж то йому роблю лордів, а він мені євреїв!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:08 | Повідомлення # 84 |
Генерал-майор
У віділлі кадрів: - Ти чим займмаєшься? - Працюю в Академії Наук. - А точніше? - У групі підготовки матеріалів для експерементів. - Ну, а конкретно? - Мух для аналізів ловлю…
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:10 | Повідомлення # 85 |
Генерал-майор
Об"ява: Солідна фірма візьме в оренду дирокол.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:13 | Повідомлення # 86 |
Генерал-майор
Викладач – студентові: – Ви, безперечно, багато цікавого розповіли, але, погодитеся, для вивчення ядерної фізики Ваших знань про боулінг явно замало.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:14 | Повідомлення # 87 |
Генерал-майор
— Рік 1978 — Олександр Друзь жениться. Рік 1981 — народжується перша дочка — Інна Друзь. Рік 1983 — народжується друга дочка — Марина Друзь. Дивіться на НОВОМУ каналі серіал "Друзі".
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:15 | Повідомлення # 88 |
Генерал-майор
- Я викладач в Університеті. Я викладаю плитку в туалеті, але не сам, а з вуйком.
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:16 | Повідомлення # 89 |
Генерал-майор
- Бабуля, я знову ходив у вісні! - Дебіл! Перед сном ходити треба!
|
| |
| |
| Мота-Мота |
Дата: Понеділок, 02.03.2009, 20:18 | Повідомлення # 90 |
Генерал-майор
Іван перед одруженням фарбує член в зелений колір. - Це ти навіщо? - Моя Манька в першу ніч запитає: "Ой, а чого це він у тебе зелений?" А я їй - хрясь по морді: "А ти де, стерво, інші бачила?"
|
| |
| |